Professionel akne - bumse behandling med dokumenteret effekt

Få styr på din komplicerede teenage / bumse – akne hud med vores akne behandling. 

Som professionelle hudterapeuter tilpasser vi alle akne – bumse/ teenagebehandlinger til de behov, hver enkelt kunde har, og i kombination med vores gode produkter skaber vi flotte resultater.

Der er stort set ingen mennesker, der går igennem livet uden en bums eller to – og når der kommer en bums, så kan det være svært at lade være med at trykke, men det gør bare ondt værre.

Du bliver først lettet over, at den er væk, men så får du i stedet et langt større problem.

For hvis du får ar, vil du ofte skulle leve med dem i rigtig mange år. Hvorfor ikke undgå dette?

Vælg professionel behandling af din bumser - akne

Ved at trykke på bumsen, så laver du et lille hul i huden, og det giver adgang bakterier, der kan forværre situationen. Huden omkring bumsen / aknen bliver hævet, inflammeret og åben over for bakterier.

Derfor skal du vælge en effektiv akne behandling, som går ind og reducerer din huds talgproduktion og betændelsestilstand. Det vigtige her er at modvirke bakterieophobning i talgkirtlerne.

Hos Clever Skincare i Hørsholm tilbyder vi bl.a Silkpeel som suplement til akne behandling.

I vores bumse – akne behandling bruger vi kun de allerbedste produkter på markedet fra Environ, iS CLINICAL og pHFormula, og derfor opnår vi rigtig gode resultater. 

Vi kan fjerne dine bumser uden ar og misfarvning

Regelmæssige besøg hos en af vores hudterapeuter, som udfører en fuld professionel akne behandling giver dig en renere og bedre hud. Det både mindsker og forebygger akne.

Vores hudterapeuter anvender sterile værktøjer, som nænsomt fjerner bumser uden at skade huden. Du får også den rette vejledning i, hvordan du selv kan reducere udviklingen af eventuel akne.

AKNE er nix Pille – undgå ar og misfarvning!

Hvis der er en betændelsestilstand, når du trykker bumsen / aknen, så risikerer du, at den ’sprænges’ under huden, og derved spreder bakterierne sig til andre dele af kroppen via blodet. Beskidte hænder, beskidte værktøjer og endda bare et ikke-sterilt rum som dit badeværelse, kan føre til en infektion.

En bums vil forsvinde efter 3-7 dage, hvis du lader den være. Hvis du begynder at pille i den, kan der gå flere uger, før den er væk. Ud over ardannelse kan din hud også blive misfarvet, hvis du piller i din akne. Dette kaldes post inflammatorisk hyperpigmentering eller PIH.

PIH er ikke et ar men et afgrænset område, der er lidt mørkere end huden omkring. Jo mere betændt en bums er, desto mere sandsynligt er det, at du udvikler misfarvning.    Den forsvinder heldigvis igen, men det kan tage lang tid og i al den tid, skal du virkelig skåne området og altid bruge en høj solfaktor.

De bedste råd, hvis du absolut vil trykke…

Vores råd, hvis du absolut skal trykke en bums selv og risikere alt ovennævnte, så reducer i det mindste muligheden for bakterier:

  • Tag handsker på og/eller sprit dine hænder af og rens dine negle

  • Rens området du vil trykke. Tag gerne Kleenex eller blødt toiletpapir rundt om fingrene for at minimere kontakt med bakterier.

  • Tryk forsigtigt! Hvis bumsen i det berørte akne område ikke kommer ud med det samme, så undlad at trykke mere. Bumsen er ikke klar til trykket, og du risikerer at huden bliver beskadiget af arsprængninger.

  • Hvis det lykkes dig at trykke bumsen, kan du med fordel rense med for eksempel klorhexidin, så akne /bumse området bliver desinficeret med det samme. 

Har du brug for gode råd til den bedste bumse - akne behandling hos Clever Skincare?

Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation omkring akne behandling på telefon 70 22 44 41 eller sende en mail til info@cleverskincare.dk Vi udfører bumse – akne- og teeanagebehandlinger på vores klinik i Hørsholm. Du kan booke tid via vores online booking. Indsæt hyperlink

Hvis du søger en behandling, som ikke findes i bookingsystemet, kan du altid henvende dig direkte på tlf. 70 22 44 41. En bumse – akne- /teenage behandling en individuel sag, hvilket betyder at det ikke er alle behandlingsformer, der kan bestilles online.

Tilbud på teenage /akne - bumse behandling startup:

Bookingsystemet skal du vælge: “Ny tidsreservation” – “Kampagnetilbud” – “Teenage/akne START UP…“Du kan bestille tid til en bumse – akn behandling senest 1 time før ønsket behandling.

Bor du i en af byerne i Nordsjælland (Rungsted, Skodsborg, Vedbæk, Nærum, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Helsingør, Allerød, Birkerød, Holte, Virum), eller måske har du hørt om vores klinik et helt andet sted, så byder vi alle velkomne til alle vores gode behandlinger på klinikken i Hørsholm.