Dermio Care - udrenser og giver huden ny energi

Ved at udrense din hud med Dermio Care får du en effektfuld detox kur, hvorefter din hud kan at holde på de gode ting, der giver både fylde og glød. Samtidig øges iltoptagelsen, og det hæmmer både astma og allergi.

Hvis din hud bliver tung og træt eller pludselig får mange rynker, så kan du modvirke dette, hvis det skyldes forurening, sol, vind, kost og livsstil i form af stress eller for lidt søvn.

Men du kan ikke selv påvirke hudcellernes mulighed for at optage energi således, at celledeling og regenerering kommer med på et normalt niveau igen.

Det kan vi til gengæld hjælpe med ved at bruge den innovative og patenterede Dermio Care.

Demio Care optimerer iltoptagelsen og forskønner din hud

Når vi bliver ældre, har vores organer brug for mere energi, end lungerne kan sende videre i vores system. Dette skyldes (heldigvis), at energien først fordeles til de vitale dele om hjertet, milten, leveren mv.

Vi får med alderen brug for ekstra energi i form af flere negative ioner til at forøge blodets oxyhæmoglobin og dermed iltoptagelsen. Det søger Dermio Care for, og derfor kan behandlingen:

  • Opbremse hudens aldring

  • Modvirke allergiske forstyrrelser og forebygge infektionssygdomme ved at øge lungekapaciteten

  • Påvirke astma positivt for mere end 90% af vores kunder

  • Normalisere et for højt blodtryk.

Selve behandlingen

Fra naturens side er alle mennesker elektrisk ladet med positive ioner. Når vi indånder ilt, så modtager vi de negative ioner, som vi blandt andet har brug for til helt naturlig hudpleje.

Med Demio Care tilfører vores professionelle hudterapeuter ekstra energi til din hud i form af højkoncentrerede negative ioner. Vores hudplejende behandling med Dermio Care tager kun 30-45 min., hvor du blot skal ligge under ionhjelmen og eventuelt have en afsluttende energimaske.

Book en tid med det samme hos Clever SkinCare

Vi udfører behandlingen på vores kliniki Hørsholm. Ønsker du at høre mere om Dermio Care, er du altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation til hudpleje på telefon 7022 4441. eller e-mail til info@cleverskincare.dk

Du kan også bruge vores online booking.