LPG - Lipomassage reducerer appelsinhud

Hvis du døjer med fedtdepoter, slap hud eller cellulitis, så er LPG Lipomassage dit perfekte valg.

Behandlingen går ind og stimulerer huden, hvilket har en yderst opstrammende effekt. Samtidig er det yderst behageligt og ren wellness for kroppen.

Kvinder som lider af appelsinhud på mave eller lår har nu endelig mulighed for effektivt at bekæmpe denne effektivt ved at opstramme huden.

LPGs Lipomassage er lækker kropspleje, hvor du kan slappe fuldstædig af, mens vi plejer din hud og fjerner dine udfordringer.

Det er behandling med stor effekt hvis du lider af hormonforstyrrelser eller problemer med en svingende vægt.

Sådan virker LPG - Lipomassage

Hovedårsagen til cellulitis skyldes som regel dårlig blodcirkulation samt et fortættet bindevæv.

Under selve LPG Lipomassagen anvendes et maskinelt hoved, der skaber et vakuum, hvor huden suges op. Behandlingen øger blodcirkulationen og blodtilførslen til kroppens celler. Det er med til at øge fedtforbrændingen og aktivere kroppens affaldsstoffer, som sammen med overflødigt væske føres ud af kroppen på en naturlig facon. Dette udglatter huden og hjælper netop med at fjerne appelsinhuden.

Har du været igennem en operation, kan teknikken også her være effektiv til udjævning i det omkringliggende væv. Den fører normalt til mindre hævelse, mindre smerte og hurtigere genopbygning.

Smertefri behandling

LPG Lipomassage behandlingerne vil normalt være totalt smertefrie. Dog kan der specielt de første par gange være en lille ømhed i de områder, hvor du er særlig ramt af affaldsstoffer.

Book tid allerede i dag hos Clever Skincare

Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation, hvis du ønsker at høre mere om LPG Lipomassage på telefon 7022 4441, via e-mail til info@cleverskincare.dk eller du kan booke tid med det samme via vores online booking.

Bor du i en af byerne i Nordsjælland (Rungsted, Skodsborg, Vedbæk, Nærum, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Helsingør, Allerød, Birkerød, Holte, Virum), eller måske har du hørt om vores klinik et helt andet sted, så byder vi alle velkomne til alle vores gode behandlinger på klinikken i Hørsholm.