O2 Oxygen Lift - giver smuk glød og holder huden ung

Med ilt og naturlig serum går O2 Oxygen Lift ind og fylder hudens naturlige huller, så resultatet bliver en virkelig harmonisk hud, som er både blød og fyldig.

Virker både som anti-age samt mod slap og uren hud.

Det er naturlig ansigtsløftning uden nåle eller operationsindgreb, som bare virker og giver en synlig effekt efter blot én behandling.

Vores hudterapeuter på klinikken i Hørsholm er yderst erfarne og kommer altid gerne med gode råd og anbefalinger, hvis vi skal tilrettelægge et helt forløb for din hud.

Dette er ikke en wellness behandling. Acoustic Wave Therapy er yderst effektiv, men det er en behandling, der kan mærkes.

Den autentiske Madonna-behandling – ideel til dit bryllup

Den verdenskendte sanger Madonna sværger til oxygenbehandlinger. Når ilten går ind og arbejder i huden bliver den både klar, fast og med en så smuk glød, at effekten er helt unik.

Derfor er oxygenbehandlinger også meget populære i forbindelse med bryllupper eller andre store og helt særlige fester. Få O2 Oxygen Lift et par gange i ugen op til festen, og du kan være sikker på, at din hud vil stråle bag din makeup med fylde, glans og helt uden urenheder.

Selve den luksuriøse oxygenbehandling

Med et O2 Oxygen Lift tilføres din hud oxygen, som åbner huden og gør den klar til at tage imod forskellige serum, som tilpasses din huds behov. Vore lækre serum arbejder under huden og virker anti-bakterielt mod alle urenheder. Resultatet bliver en glat, spændstig og fyldigere hud med synligt færre rynker.

Når du forlader os efter en oxygenbehandling, vil du kunne se en forbedring i din huds udseende. Den vil føles fastere med en mærkbar reduktion af fine linjer og rynker. Men fordelen ved oxygenbehandlingen stopper ikke her. Behandlingen arbejder videre med at forebygge linjer og rynker, så du bliver ved med at se yngre ud.

Få den fulde effekt med et behandlingsforløb

For at opnå det bedste resultat med oxygenbehandling, anbefaler vi en 6-8 ugers kur med en behandling om ugen kombineret med en specieldesignet plejeserie, som du bruger derhjemme.

Book en tid til O2 Oxygen Lift hos Clever Skincare

Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation omkring oxygenbehandling på telefon 7022 4441, e-mail  info@cleverskincare.dk eller du kan booke tid med det samme via vores online booking.