Tandblegning med flot smileeffekt

Med smileZERO® får du flotte hvide tænder med kun én behandling.

Det er kosmetisk tandblegning med et naturligt resultat, der booster både din selvtillid og lyst til at smile.

Hvide tænder er flotte og udstråler skønhed, sundhed og succes.

Et stort hvidt smil giver selvtillid og en følelse af velvære.

Det løfter hele dit udseende, og derfor tilbyder vi kosmetisk tandblegning på klinikken.

Få hvidere tænder med en effektiv tandblegning

Vores smileZERO® gel indeholder et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED lys og nedbryder de farvede molekyler på tænderne. Blegemidlet trænger ind i tandoverfladen og reagerer med den misfarvede tandemalje. Denne gel reagerer på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke angribes.

Vi har en farveskala med mange nuancer og tilpasser den hvide farve, så den kommer til at stråle helt naturligt i dit ansigt. Behandlingen er 100% kosmetisk, og du udfører den på vores klinik i Hørsholm.

Gennemtestet og godkendt kosmetisk tandblegning

Ønsket om hvide tænder eller hvidere tænder har eksisteret i mange århundreder, og nu er det muligt. SmileZERO® er et effektivt alternativ til den traditionelle tandblegning hos tandlægen.

Vi garanterer for et helt lovligt produkt til tandblegning samt et produkt af højeste kvalitet, der giver hvide tænder.

Pas på efterligninger. Den smileZERO® gel, som vi bruger til tandblegning, er gennemtestet, godkendt og overholder alle EU-bestemmelser inden for kosmetisk tandblegning. smileZERO® indeholder 0,16% natriumperborat samt 0,1 % hydrogenperoxid(brintoverilte).

Book tid til flotte tænder online hos Clever Skincare

Du er altid velkommen til at kontakte klinikken i Hørsholm på telefon 7022 4441, via e-mail info@cleverskincare.dk eller du kan booke tid med det samme via vores online booking. 

Bor du i en af byerne i Nordsjælland (Rungsted, Skodsborg, Vedbæk, Nærum, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Helsingør, Allerød, Birkerød, Holte, Virum), eller måske har du hørt om vores klinik et helt andet sted, så byder vi alle velkomne til alle vores gode behandlinger på klinikken i Hørsholm.