TriAktiv – helt naturlig ansigtsløftning

TriAktiv er en opstrammende behandling, som gendanner din silkebløde teint som et helt naturligt ansigtsløft.

TriAktiv er en essentiel behandling for et naturligt ansigtsløft udført efter en speciel protokol for ansigtet, hvor vi har mulighed for at opstramme huden. Behandlingen kan:

  • Rette rynker ved øjnene

  • Udglatte rynker og linjer mellem øjenbrynene

  • Fjerne dobbelthage og opstramme halsområdet.

Det er en slags forebyggende behandling mod tegn på ældning. Få at sikre det bedste udbytte kan du med fordel starte med en forståelse for, at opstrammende behandlinger omkring et ansigtsløft, bør kombineres med regelmæssig motion og sund kost.

Stimuleringen er fuldstændig smertefri og behagelig i en sådan grad, at mange døser hen. En behandling tager ca. 15 – 30 min.

Bestil en tid hos Clever Skincare

Ønsker du at høre mere om TriAktiv, er du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation omkring en ansigtsløftning på telefon 7022 4441, e-mail info@cleverskincare.dk eller du kan booke tid med det samme via vores online booking.

Bor du i en af byerne i Nordsjælland (Rungsted, Skodsborg, Vedbæk, Nærum, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Helsingør, Allerød, Birkerød, Holte, Virum), eller måske har du hørt om vores klinik et helt andet sted, så byder vi alle velkomne til alle vores gode behandlinger på klinikken i Hørsholm.