UltraTone Futura Pro for ansigtet

Få en flot hud og et yngre udseende med vores Ultratone Futura Pro behandling, som virkelig skaber gode resultater.

Vi har rigtig mange kunder på vores klinik i Hørsholm, som er glade for denne ikke-kirurgiske ansigtsløftning.

Spejlet viser ikke altid den person,  vi føler os indeni. Forkert kost, rygning, for lidt søvn eller alder er nogle  af de centrale faktorer, der med tiden er med til at ændre vores spejlbillede.

Vi bruger altid kvalitetsprodukter i vores behandlinger, men selvom vi bruger gode cremer, er det ikke altid, at de har den ønskede effekt for dit ansigt.

Alternativet for mange er et kirurgisk ansigtsløft med hudopstramning, men det er både en meget drastisk og meget dyr løsning.

Et ikke-kirurgisk ansigtsløft

Med UltraTone Futura Pro får du den direkte genvej til en skøn og stram ansigtshud. En UltraTone behandling vil ved hjælp af elektronisk biostimulation, micropenne og ultralyd stramme dine ansigtsmuskler op, fjerne akne og give dig en smukkere hud. Det er hudopstramning, der virker, og skaber et yngre udseende, fastere bindevæv og en flottere teint.

Behandlingerne er absolut smertefrie og kan med succes kombineres med vores kropsbehandlinger.

Kontakt os hos Clever SkinCare

Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation omkring vores UltraTone Futura Pro behandling og hudopstramning i Hørsholm på telefon 7022 4441, e-mail info@cleverskincare.dk eller du kan booke tid med det samme via vores online booking.