Venus Freeze - øger kroppens spændstighed

Ønsker du at forbedre udseendet, forme og forbedre din figur på de besværlige steder, som ikke reagerer på traditionel motion og kost?

Så er en Venus Freeze behandling et godt valg.

Venus Freeze er en helt smertefri maskine, hvor vi har mulighed for:

  • At behandle cellulite (appelsinhud)

  • At optimere nedsat lymfecirkulation / blodcirkulation

  • At mindske vand i kroppen (ødemer) via stimulering af det venøse og lymfatiske system

  • At øge spændstighed i huden og derved opnå et friskere look

  • At forme og slanke kroppen.

Venus Freeze er wellness og gode resultater

Behandlingen er hurtig og behagelig. Der arbejdes 20-40 minutter på udvalgte områder på kroppen. Du vil elske dine resultater, når du ser dem.

Venus Freeze anvender pulserende magnetiske felter samt radiofrekvens til at opnå en konsekvent og ensartet opvarmning af huden. Når vi arbejder med de magnetiske felter, er der ingen risiko for laser forbrændinger/ heat spikes.

Når kollagen fibrene varmes op, så opstrammes og forfines huden. Samtidig stimuleres dannelsen af nye collage og elastiner, der giver en fastere hud sammen med reduktion af rynker og cellulite, fordi kroppens naturlige helbredende reaktion aktiveres.

Det aktive kollagen i huden trækker sig sammen og får huden til at føles fastere, og optrævlingen af de elastine fibre bevirker, at huden bliver mere spændstig.

Dokumenteret behandling

Venus Freeze er godkendt og har været genstand for talrige kliniske forsøg af uddannede læger og forskere.

Den magnetiske pulsbehandling kan sagtens udføres i kombination med botox, fedtsugning og andre kirurgiske indgreb for at stramme huden op og reducere cellulitis. Det er hurtige resultater uden smerter og tidsspild.

Prøv Venus Freeze hos Clever SkinCare allerede i dag

Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation, hvis du ønsker at høre mere om Venus Freeze på telefon 7022 4441, via e-mail til info@cleverskincare.dk  eller du kan booke tid med det samme via vores online booking.