Voksbehandling, der giver silkeblød hud

Få en virkelig god voksbehandling af uønsket hårvækst overalt på kroppem.

Resultatet af vores voksbehandlinger på klinikken i Hørsholm er den blødeste hud, der forbliver blød i modsætning til hvis du bare tog endnu et fast greb om den klassiske engangsskraber.

Hos Clever Skincare arbejder vi med alle former for voksbehandling og anvender flere forskellige vokstyper. Voksen vælges og tilpasses alt efter hvor på kroppen og hvilken hårstruktur vi skal arbejde med.

Alle behandlinger foregår med varm voks, der smøres på det ønskede område. Voksen får lov at tørre op, hvorefter vi løfter og trækker den direkte af. Processen bevirker, at hårene og deres rødder følger med.

Holdbarheden varierer, men huden holder sig smuk i mindst 3-5 uger og nogle gange op til 6 uger inden det igen er nødvendigt, at du lægger dig på briksen til en ny voksbehandling.

Det skal bemærkes, at processen bliver lettere og lettere gang for gang, idet antallet af hår formindskes, jo flere gange du får en voksbehandling.

Vi laver også Brazillian Wax

En Brazilian Wax er en videreudvikling af voksning af bikinilinjen. Her fjerner vi de hår, der sidder uden for trussekanten samt alt det andet hår, der vokser på og omkring de nedre regioner. Det vil sige omkring klitoris, på skamlæberne og i rumpen.

Og netop de hår i de bagerste regioner i rumpen er der mange, der glemmer. “Guud, har jeg hår dér?” og “uh, er det nu nødvendigt?” er der mange, der spørger, når vi beder dem vende sig eller ligge sig på siden på briksen. Men det er også den sidste bastion.

Heldigvis er tonen her på klinikken så afslappet og familiær under en voksbehandling, at vores kunder hurtigt føler sig trygge, og så er det ingen sag at få snuppet de fem fimrehår i bagenden.

Foran er det lidt mere frit. Du kan vælge at få fjernet det hele eller beholde en smal stribe, en lille trekant eller lignende.

Sådan undgår du ’bumser’ efter en voksbehandling
  • Sørg for, at huden er ren, inden du skal have foretaget en voksbehandling hos os i Hørsholm.

  • Vask evt. med antibakteriel sæbe.

  • Skrub hver dag området med et stift håndklæde eller en blid handske, så alle de døde hudceller fjernes (hamphandske er for voldsomt)

  • Exfolier mindst en gang om ugen med en skrubbecreme eller kaffegrums blandet med mandelolie.

Book tid til en effektiv og professionel voksbehandling hos Clever Skincare

Du er altid velkommen til at bestille en voksbehandling i Hørsholm på telefon 7022 4441, via e-mail til info@cleverskincare.dk  eller vores online booking.