OM ENVIRON ®

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere står klar til at vejlede dig med dine helt personlige ønsker og behov.

  • Vi guider dig til den rette behandling, og et eventuelt efterfølgende interval.

  • Vi guider dig for så vidt angår hjemmepleje produkter og anvendelse heraf.

  • Vi vil løbende informere dig løbende om mulige tiltag til din/e behandlinger.

Environ® Skin Care tilbyder et full-line sortiment af hudpleje produkter, både til ansigts-, sol og kropspleje samt et sortiment af rollere til skin needling.  Alle baseret på forskning samt udvikling i indhold og brug af bl.a. antioxidanter og højtkoncentreret A & C-vitamin. 

Environ® adskiller sig fra andre A-vitaminserier ved at tilbyde et optrapningssystem, som bringer brugeren gennem 8 niveauer af A-vitamin. Man starter med den laveste dosis for at hjælpe med at opbygge retinoid receptorerne i huden og derefter bringes man step-by-step op til den højeste mulige dosis, som tillades til brug i kosmetikbranchen.

Derudover markedsfører Environ® kosmetiske rollere/skin needling til både hjemme- og professionelt brug.

Environ’s behandlingsfilosofi bygger på det altafgørende i at bevare en sund og normal hudstruktur. Produkterne i Environ’s hudplejeserie kan anvendes af alle uanset alder eller hudtype, og er beregnet til både kvinder og mænd.

Environ® anvender udelukkende ingredienser af højeste kvalitet og friske aktive vitaminer til fremstilling af produkterne. Vitaminerne er testet af Vitamininstituttet i Lausanne. Produkterne er hypo allergene og indeholder ikke farvestoffer. Konserverings- og duftstoffer anvendes kun, hvis absolut nødvendigt. Alle produkter i Environs hudplejeserie testes kun af frivillige forsøgspersoner.

Environ® bruger desuden en lang række af antioxidanter til at dække vand og de olie-frie radikaler. Environs filosofi er brug af aktive ingredienser i den aktive koncentration.

Endvidere gør Environ® brug af nogle meget interessante og meget anderledes antioxidanter, som kommer fra rooibos og honningte busken. Den effekt, som disse typer af te og resveratrol har på lysning og regulering af hudtonen, er ligeledes yderst karakteristiske kvaliteter for Environs produkter.