OM IS CLINICAL

– INNOVATIVE SKINCARE®


Vores dygtige og dedikerede medarbejdere står klar til at vejlede dig med dine helt personlige ønsker og behov.


  • Vi guider dig til den rette behandling, og et eventuelt efterfølgende interval.
  • Vi guider dig for så vidt angår hjemmepleje produkter og anvendelse heraf.
  • Vi vil løbende informere dig løbende om mulige tiltag til din/e behandlinger.


Den eksklusive hudplejeserie ’iS CLINICAL’ udvikles og produceres af den amerikanske virksomhed INNOVATIVE SKINCARE. Virksomheden har sit hovedsæde i Los Angeles, Californien. INNOVATIVE SKINCARE startede i 2002 produktionen af iS CLINICAL hudplejeserien og har hurtigt positioneret sig som en af de mest revolutionerende og innovative cosmeceutical virksomheder i verden.


’iS CLINICAL’-serien er et eksklusivt og innovativt cosmeceutical brand, der skiller sig ud fra mængden i kraft af de veldokumenterede og klinisk validerede ingredienser og formuleringer, som indeholder et højt niveau af farmaceutiske ingredienser fra hele verden. Vi tilbyder et komplet behandlings-sortiment bestående af rense-produkter, serummer, cremer og solbeskyttelse. iS CLINICAL produkterne er målrettet mod anti-aging samt behandling af akne, hyperpigmentering og rosacea.


Flere af iS CLINICALs produkter indeholder desuden den revolutionerende Extremozyme®-teknologi, der beskytter mod DNA-skade.


iS CLINICAL er en eksklusiv klinisk hudplejeserie udviklet af INNOVATIVE SKINCARE, der består af exceptionelle, resultatorienterede, anti-aging og hudoptimerende formler. Ved at udvikle og udnytte den mest avancerede forskningsteknologi, har INNOVATIVE SKINCAREs team af læger og forskere designet og skabt produkter, der leverer hurtige, sikre og langsigtede, positive resultater.


Eksperterne fra INNOVATIVE SKINCARE følger de højeste etiske standarder ifht. at videreudvikle hudpleje og leve op til deres mission om at forbedre folks livskvalitet. Alle produkterne fra INNOVATIVE SKINCARE er parabene- og parfumefri.  

KONTAKTINFORMATION

Clever Skincare

Telefon:  70 22 44 41 eller 61 789 789

E-mail:    info@ cleverskincare.dk

Usserød Kongevej 7B

2970 Hørsholm


CVR-nummer: 36705566INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 19.00

Tirsdag     10.00 - 19.00

Onsdag    10.00 - 17.00

Torsdag   10.00 - 19.00

Fredag     10.00 - 17.00

Lørdag     10.00 - 15.00

Søndag    Kun mod forudbetaling
Copyright © 2020 Clever Skincare

Design og udvikling Acaao