Update Reset

Klinikken


Om os….

Velkommen til Clever Skincare i Hørsholm. Din professionelle kosmetolog og hudterapeut.

Vi byder velkommen i vores rolige omgivelser, hvor vi sætter pris på kvalitet samt gode og effektive produkter, til alt hvad vi arbejder med inden for ansigts og krops behandlinger.

Vi tilpasser ALTID din behandling således hver enkelt kundes opnår det bedst mulige resultat i forhold til behov og muligheder.

De fleste bruger et eller andet til deres hud, så hvorfor ikke bruge det rigtige? Vi er eksperterne, der tester markedet, og finder det bedste af det bedste således at vi opnår de mest optimale resultater. Vi vil til enhver tid bestræber os på altid at give de bedste behandlinger.

På klinikken har vi et lille motto:  Vi er klinikken hvor vi vil gøre ALT for, at du bliver den bedste udgave af dig selv HVER DAG!


Baggrund

Som behandler hos Clever skincare er vi alle nøje udvalgt og vi har alle en passion - hvis ikke tror vi ikke på at det hele spiller sammen.

Inèz A. Krieger startede klinikken under navnet Bodyform i 2005. Igennem årene er der sket en løbende udvikling og tiltag som gør at klinikken er det den er i dag.

Med Inèz har klinikken en god blanding af forskellige kompetencer.  Mange års erfaring indenfor ansigtsbehandlinger, bumse - akne, anti-age, rosacea, hårfjerning, mani/pedicure og voksbehandlinger sidst men ikke mindst er Inèz en af de ældste og mest veluddannede i faget inden for anti cellulitis og opstrammende kropsbehandlinger.

Den viden er opnået gennem træning og uddannelse i Danmark, Norge, Sverige, Italien, Spanien, Frankrig og Schweitz og nye kommer forhåbentlig til…

Inèz er endvidere uddannet international træner på flere af de maskiner som klinikken anvender.

KONTAKTINFORMATION

Clever Skincare

Telefon:  70 22 44 41 eller 61 789 789

E-mail:    info@ cleverskincare.dk

Usserød Kongevej 7B

2970 Hørsholm


CVR-nummer: 36705566INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 19.00

Tirsdag     10.00 - 19.00

Onsdag    10.00 - 17.00

Torsdag   10.00 - 19.00

Fredag     10.00 - 17.00

Lørdag     10.00 - 15.00

Søndag    Kun mod forudbetaling
Copyright © 2020 Clever Skincare

Design og udvikling Acaao