ODA PRO

ODA Pro laboratorierne blev grundlagt af Irena Joksiene i Litauen i 2009.

Hun fortæller:

” Alle vores innovative formler og teknologier tager afsæt i videnskabelig forskning, og bliver udviklet på vores laboratorier. Formlerne er baseret på omfattende viden, der påviser at kombinationen af AHA, antioxidanter og vitaminer øger penetrationsevnen og effekten af ingredienserne, og skaber langsigtede resultater ved at forbedre hudens immunsystem”.

ODA PRO udvikler målrettede produkter, der skaber optimale løsninger til kvinder og mænd. Produkterne er skabt til professionelle behandlinger, og inkluderer milde, medium og medicinske peelinger.

Behandlingerne understøttes af effektiv hjemmepleje, der sikrer et synligt og vedvarende resultat.

ODA produkter er dedikeret til læger, sygeplejersker og kosmetologer. Mere end 1000 fagspecialister arbejder med ODA PRO worldwide.

ODA PRO konceptet er baseret på FCP (Full Control Peels) der er effektive, lav koncentrerede og fuldt kontrollerbare at arbejde med. De giver den professionelle behandler muligheden for 100% at skræddersy hver enkelt behandling til sin klient. I hver behandling kan man udvælge helt op til tre forskellige, relevante syrer. De kan enten blandes til en ”cocktail”, eller pensles separat på huden i forskellige zoner – alt efter behov.

Der tilbydes en bred vifte af monosyrer som mandelsyre, fytinsyre, retinol, amber, mælkesyre, glykolsyre, pyrodruesyre og salicylsyre.

De afhjælper stort set alle hud problematikker, og er særlig effektive til at forbedre huden som er:

  • Tør
  • Ultra sensitiv
  • Rød/irriteret
  • Fedtet
  • Moden
  • Belastet af akne og inflammation
  • Belastet af eksem/udslæt
  • Hyperpigmenteret

FCP giver hurtige resultater uden at stresse huden. Behandlingerne kan udføres hele året rundt.

Eftersom det vurderes at 80% af hudens resultater afhænger af en konsekvent og vedvarende hjemmepleje rutine, har ODA PRO udviklet en målrettet, enkel og resultatorienteret linje af produkter, der i kombination med de professionelle klinik behandlinger kan løse