Alle er velkomne hos Clever Skincare i Hørsholm

Vi byder velkommen i vores rolige omgivelser, hvor vi sætter pris på høj kvalitet sammen med gode og effektive produkter i alt hvad vi arbejder med inden for hudpleje for ansigt og krop.

Vores ansigtspleje og behandlinger på Hørsholm Hovedgade henvender sig til kunder i hele Nordsjælland. 

Vi tilbyder også skræddersyede arrangementer til firmaer eller klubber. Det kan være et minikursus i hudpleje med snak om hudtype og farver, et makeup-kursus eller bare en hyggedag med luksusbehandlinger.

Vi tror på forebyggelse og pleje gennem hele livet

De fleste bruger et eller andet til deres hud, så hvorfor ikke bruge det rigtige? Vi er eksperterne, der tester markedet, og vi finder det bedste af det bedste, så vi opnår de mest optimale resultater.

Som behandlere og hudterapeuter hos Clever SkinCare er vi alle nøje udvalgt, og vi arbejder passionerede med alle udfordringer. Vi tror på det, vi gør. Vi ved, at professionel behandling sammen med de bedste produkter er det, der skaber de unikke resultater. Alle er uddannede til at udføre de klassiske ansigts- og kropsbehandlinger, ligesom klinikken har valgt at tage en del specialprodukter ind, som kræver årlige opdatering og træning for alle ansatte.

Hos Clever SkinCare arbejdes altid med din hud i fokus

På klinikken har vi et lille motto:  Vi er en unik skønhedsklinik, hvor vi som professionelle hudterapeuter hver dag gør ALT for, at du bliver den bedste udgave af dig selv!

Derfor kan du være sikker på, at vi altid skræddersyr din behandling og tilpasser den dine behov, så du går tilfreds herfra med det bedst mulige resultat i forhold til din hud.

Om Inéz A. Krieger

Inèz A. Krieger startede klinikken under navnet Bodyform i 2005. Igennem årene har klinikken udviklet sig og er i dag en af de førende skønhedsklinikker. Med Inèz er der sket en løbende udvikling, og klinikken har en god blanding af forskellige kompetencer, herunder mange års erfaring indenfor ansigtsbehandlinger, akne, anti-age, rosacea, hårfjerning, mani/pedicure og voksbehandlinger.

Inèz er en af de ældste og mest veluddannede i faget inden for anti-age, cellulitis og opstrammende kropsbehandlinger. Den viden er opnået gennem træning og uddannelse i Danmark, Norge, Sverige, Italien, Spanien, Frankrig og Schweiz og nye kommer hele tiden til. Inèz er endvidere uddannet international træner på flere af de maskiner, som klinikken anvender.

Medarbejdere

Inéz

Daglig leder

Anja

Kosmetiker

Malou

Kosmetiker

Camilla

Kosmetolog

Paulina

Kosmetolog