Anti-age behandling

- opstrammer og reducerer rynker


Hos Clever Skincare er vi eksperter i rynke- og linjebehandling og skaber flotte resultater med vores anti-age behandlinger.                Alle vores behandlinger giver en grundig opstramning til slap og rynket hud, som samtidig afhjælper aldringstegn ved at genopbygge huden indefra. Vi bruger nogle af de bedste produkter på markedet, og derved at vi i stand til at opnå optimale resultater for din hud.


Din hud forandrer sig med alderen. Denne naturlige aldringsproces kan ikke stoppes, men du kan gøre meget for bremse udviklingen af rynker og linjer i ansigtet. Det bedste er altid at forebygge med professionel anti-age behandling fra du er midt i 20’erne.

Vores hudterapeuter på klinikken i Hørsholm tilpasser alle behandlinger til din hudtype og dine personlige behov. På den måde er vi sikker på at kunne hjælpe dig bedst muligt.


Hudens rynker skabes allerede fra 25-års alderen

Din hud udsættes for rigtig mange ting hver dag – både vind, vejr og for meget sollys (for eksempel ved overdrevet solbadning), men også rygning, for lidt søvn og usund kost samt stress går ind og belaster huden og kan accelerere aldringen. Derfor begynder huden allerede at få mindre rynker og små pigmentforandringer fra omkring 25-års alderen.

Fra 30-40-års alderen træder rynkerne i huden tydeligere frem og bliver dybere. Huden mister en del af sin fylde og glans og kan fremstå mindre frisk. Når du når de 40-50 år bliver alderstegnene igen mere fremtrædende, blandt andet på grund af mindre østrogen påvirkning. 

Derfor anbefaler vi altid, at du forebygger gennem hele livet ved at bruge gode produkter til din hud eventuelt kombineret med professionel anti-age behandling.


Anti-age behandling uden botox eller kirurgi

Vores anti-age behandlinger består blandt andet af udglatning af rynkerne omkring øje og mundparti. Det kan være udglatning af bekymringsrynken mellem bryn, toning af gløden i huden og mere volume i kinderne. Anti-age behandling genopbygger huden indefra, styrker hudkvaliteten og mindsker dannelsen af nye rynker i ansigtet.

Hos Clever Skincare i Hørsholm bruger vi kun de allerbedste produkter på markedet fra Environ, iS CLINICAL, Skinbetter Science og pHFormula i vores anti-age behandinger, og det er medvirkende til, at opnår rigtig gode resultater. Indsæt hyperlink

Vores hudterapeuter laver en personlig og tilpasset rynke og anti-age behandlingsplan med udgangspunkt i dine ønsker og forventninger, sammenholdt med deres professionelle vurdering af, hvad der er muligt at opnå. Derfor kombinerer vi ofte flere behandlingstyper, og vi tilbyder:

  • Dermatude Indsæt hyperlink

  • Dermio Care Indsæt hyperlink

  • Lift 6/ LPG Face Indsæt hyperlink

  • O2 Oxygen Indsæt hyperlink

  • Venus Freeze Indsæt hyperlink


Vi anbefaler, at du kontakter os for rådgivning og gode råd, hvis det er første gang, du kommer. Så kan vi hjælpe dig med at vælge den behandling, som er bedst for din huds udfordringer.


En personlig anti-age behandling som tilpasses dine behov

Vi starter altid med en grundig konsultation inden den indledende behandling, så du får den behandling, der passer bedst til netop din hudtype.

Du kan få foretaget en enkeltstående behandling som kickstart for din hud, eller du kan vælge regelmæssige behandlinger, så du kan holde resultatet ved lige og forebygge kommende rynker og uønskede linjer i huden.

Rådgivning om korrekt pleje af din hud er en naturlig del af en konsultation hos os, og du kan altid kontakte en af vores hudterapeuter på telefon 7022 4441 eller mail info@cleverskincare.dk


Book tid til en anti-age behandling hos Clever Skincare

Lav en aftale om konsultation på vores klinik i Hørsholm. Du kan booke tid med det samme via vores online booking.


Bor du i en af byerne i Nordsjælland (Rungsted, Skodsborg, Vedbæk, Nærum, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Helsingør, Allerød, Birkerød, Holte, Virum), eller måske har du hørt om vores klinik et helt andet sted, så byder vi alle velkomne til alle vores gode behandlinger på klinikken i Hørsholm. 


KONTAKTINFORMATION

Clever Skincare

Telefon:  70 22 44 41 eller 61 789 789

E-mail:    info@ cleverskincare.dk

Usserød Kongevej 7B

2970 Hørsholm


CVR-nummer: 36705566INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 19.00

Tirsdag     10.00 - 19.00

Onsdag    10.00 - 17.00

Torsdag   10.00 - 19.00

Fredag     10.00 - 17.00

Lørdag     10.00 - 15.00

Søndag    Kun mod forudbetaling
Copyright © 2020 Clever Skincare

Design og udvikling Acaao